ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

BOSS PCH

BEST OF SERVICES PEST CONTROL & HACCP

Η BOSS-PCH με τριακονταετή εμπειρία στην αγορά της βιομηχανίας τροφίμων, ξενοδοχείων, Ναυτιλιακές, εταιρίες logistics, καταστήματα εστίασης , ασφαλιστικές εταιρίες , ιατρικά και μικροβιολογικά κέντρα, λογιστικές εταιρίες , παιδικούς σταθμούς, φροντιστήρια και Δημόσιους Φορείς λειτούργησε ως κινητήριος δύναμη να γίνουν οι φιλοδοξίες μας πράξη και να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο του IPM. Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με νέας τεχνολογίας εξοπλισμό και Α γενιάς προϊόντα πλήρως φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

300+

Ικανοποιημένοι
Πελάτες

100%

Άψογη
Συνεργασία
Awesome Image

Η BOSS-PCH παρέχει Ολοκληρωμένη Διαχείριση Ζωικών Παρασίτων (IPM Integrated Pest Management) & Food Technology

Σταϊκόπουλος Αθανάσιος

CEO & Founder

Οι υπηρεσίες μας

Οι υπηρεσίες μας στηρίζονται στην ανάλυση επικινδυνότητας επιτυγχάνοντας τη μείωση κόστους για τον εκάστοτε πελάτη

  • απεντομώσεις - μυοκτονίες
  • απολυμάνσεις
  • μελέτες HACCP
  • εκπαιδεύσεις προσωπικού

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HACCP

Ο «αυτοέλεγχος» ασφάλειας των τροφίμων είναι υποχρεωτικός για όλες τις εταιρείες που χειρίζονται
τρόφιμα, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση ΚΥΑ 487/2000 και τον Κανονισμό της ΕΕ
852/2004.
Η ανυπαρξία ή ανεπαρκής εφαρμογή συστήματος αυτοελέγχου είναι μια από συχνές παραβάσεις που διαπιστώνει ο ΕΦΕΤ στους ελέγχους του και επιφέρει χρηματικό πρόστιμο.
Η εταιρία μας σας παρέχει την υπηρεσία «αυτοελέγχου» τροφίμων, με την οποία μπορείτε τηρείτε τις ισχύουσες απαιτήσεις της νομοθεσίας (νέες Υγειονομικές Διατάξεις, Κανονισμούς ΕΕ, Κώδικα Τροφίμων, και τους οδηγούς Ορθής Πρακτικής και περιλαμβάνουν:

  • Εφαρμογή μελέτης- σχεδίου HACCP με βάσει τα οριζόμενα στη νομοθεσία, τις διαδικασίες και υποδομές της επιχείρησης σας και τα ευρήματα των ελέγχων και επιθεωρήσεων,
  • Διενέργεια τριμηνιαίων επιθεωρήσεων για τον έλεγχο τήρησης των προβλεπόμενων αρχείων και διαδικασιών από εξειδικευμένο σύμβουλο ειδικό στην ασφάλεια τροφίμων, με γραπτή αναφορά των ευρημάτων
  • συμβουλευτική υποστήριξη στην αξιολόγηση των προμηθευτών σας σε σχέση με την ορθότητα και πληρότητα των πιστοποιητικών τους,
  • παροχή συμβουλών για τις απαραίτητες διορθώσεις και διορθωτικές ενέργειες,
  • καθορισμό και έλεγχο των προγραμμάτων καθαρισμού, απολύμανσης-απεντόμωσης ελέγχου θερμοκρασίας και των άλλων κρίσιμων σημείων της εγκατάστασης σας,
  • ενημέρωση & εκπαίδευση των νεοπροσλαμβανόμενων σε θέματα ατομικής υγιεινής, πιστοποιητικών υγείας και της εφαρμογής κανόνων Ορθής Πρακτικής Τροφίμων,
  • σήμανση των χώρων επεξεργασίας και αποθήκευσης των τροφίμων με τις απαραίτητες πινακίδες προειδοποιήσεων υγιεινής και ασφάλειας,
  • αξιολόγηση των εργαστηριακών αναλύσεων των τροφίμων του νερού και των επιφανειών και σχεδιασμό των αναγκαίων διορθωτικών και προληπτικών ενεργειών βάσει των αποτελεσμάτων,
  • διαρκή ενημέρωση σχετικά με την τρέχουσα νομοθεσία για τα τρόφιμα, το υγειονομικό καθεστώς και τους κανονισμούς ορθής πρακτικής τροφίμων.
  • Απλός και εύχρηστος τρόπος φύλαξης και αρχειοθέτησης των απαιτούμενων αρχείων σε ειδικό φάκελο-ντοσιέ.

Με τον «αυτοέλεγχο» μια επιχείρηση που

  • παρασκευάζει τρόφιμα ή
  • υλικά που έρχονται σε επαφή ή
  • μια επιχείρηση που εμπορεύεται τρόφιμα ή πουλά και εγκαθιστά εξοπλισμό

μπορεί να ελέγχει :

1. Τους Προμηθευτές (Είναι αξιόπιστοι; διαθέτουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά;)
2. Τις Α’ και Β’ Ύλες & τα Υλικά Συσκευασίας (Είναι κατάλληλες;, υπάρχουν κριτήρια παραλαβής;)
3. Την Αποθήκη (Ελέχθησαν οι θερμοκρασίες, οι ημερομηνίες λήξης και η ποιότητα των υλικών;)
4. Τα Ψυγεία και καταψύξεις (ελέγχονται οι θερμοκρασίες τους;-πως τακτοποιούνται;)
5. Την Απόψυξη (πως γίνεται;)
6. Τις Σαλάτες και τα ωμά λαχανικά (Απολυμαίνονται;)
7. Τα Έτοιμα τρόφιμα (ελέγχονται οι θερμοκρασίες στο εσωτερικό τους;)
8. Τη Διατήρηση εν θερμώ (ελέγχεται η θερμοκρασία του μπεν- μαρί;)
9. Την Κρύα κουζίνα – γλυκά (ελέγχεται η θερμοκρασία κατά τη συντήρησή τους;)
10. Τις Επιμολύνσεις (τηρούνται οι προφυλάξεις;)
11. Το Προσωπικό (βιβλιάρια υγείας; Στολές; Σκούφοι; Εκπαίδευση;)
12. Την Εκπαίδευση (έχει γίνει η βασική εκπαίδευση στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων του προσωπικού και του υπευθύνου των 10 & 20 ωρών, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 14708/2007;)
13. Τους Καθαρισμούς (υπάρχει πρόγραμμα καθαρισμών;)
14. Τα Απορρίμματα (τα χειρίζονται αποτελεσματικά;)
15. Το Νερό (ελέγχονται σε τακτική βάση οι παροχές του;)
16. Τα Έντυπα (συμπληρώνονται;)
17. τον Έλεγχο των κρίσιμων σημείων και των προαπαιτούμενων (τεκμηριώνεται με αρχεία;)
18. Οι Εγκαταστάσεις (κατάσταση; συντήρηση; ελλείψεις;)
19. Οι Μυοκτονίες- απεντομώσεις (γίνονται σε τακτική βάση; είναι αποτελεσματικές;)
20. Υπάρχει το «Σχέδιο HACCP» (δηλ. γραπτή μελέτη και ανάλυση των κινδύνων με βάση το σύστημα HACCP;)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Είμαστε πιστοποιημένοι με τις πιο απαιτητικές μεθόδους

chooseus-section

Unrivalled Cleaning Experience

  • Green Cleaning
  • Bonded & Insured
  • Free Quotations
  • Trained Employees
  • Locally Owned
  • Satisfaction Gurante
Awesome Image

Green Cleaning

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled works and demoralized by the charms of pleasure.

Read More
Awesome Image

Bonded & Insured

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled works and demoralized by the charms of pleasure.

Read More
Awesome Image

Free Quotations

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled works and demoralized by the charms of pleasure.

Read More
Awesome Image

Trained Employees

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled works and demoralized by the charms of pleasure.

Read More
Awesome Image

Locally Owned

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled works and demoralized by the charms of pleasure.

Read More
Awesome Image

Satisfaction Gurante

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled works and demoralized by the charms of pleasure.

Read More

Η BOSS-PCH  με τριακονταετή εμπειρία λειτούργησε ως κινητήριος δύναμη να γίνουν οι φιλοδοξίες μας πράξη και να σας παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον χώρο του IPM & Food Technology

Διονύσου 9, Μαρούσι τκ 15124

Τηλέφωνα: 211 215 5070, 210 224 1540

Email: info@boss-pch.gr

Μέλος του

© 2023 BOSS PCH. ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ | ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ | ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ | ΜΕΛΕΤΕΣ HACCP. Powered by WebDots